MEFA

Saturday, 11 April 2015

PAKEJ PERKAHWINAN TERMURAH & PAMERAN PERKAHWINAN TERBESAR


Malaysia Wedding Festival atau dikenali sebagai MEFA iaitu Penganjur Pameran Perkahwinan TERBESAR di Lembah Klang kembali menggegarkan SHAH ALAM CONVENTION CENTRE (SACC)

Dengan Konsep Terbaru iaitu bertemakan Cherry Blossom, Dekorasi pentas utama akan indah dihias oleh Mega Bridal Creation, iaitu dekorasi bagi perkahwinan Yana Samsudin di Johor tempoh hari.

Penyertaan dari pelbagai produk melebihi 60 syarikat yang boleh dipercayai, memberi kemudahan kepada semua bakal pengantin untuk membuat pilihan. Jangan risau jika anda cakap produk itu ini tak ada sebab MEFA menyediakan vendor produk A-Z.

Ya! Apa yang Menarik Lagi? Dengan setiap Tempahan atau Booking dengan mana-mana vendor selama 3 hari pameran dengan nilai terkumpul RM500 (contoh booking katering RM300, butik tempah RM200), anda layak menyertai cabutan bertuah on the spoot di Info Kaunter. Bagaimana caranya? Mesti anda dapat resit kan? SNAP saja gambar resit tersebut dan post di Instagram anda (pastikan anda tidak private), Hashtag #mefabooking & Hashtag @mefapengantin . Then, tunjukkan post IG anda di info kaunter untuk layak cabut undi untuk memenangi hadiah seperti, iPHONE 6, HP Chili5, Hamper, Doorgift, Coklat & Banyak lagi.

Yang pasti, setiap redeem, WAJIB dapat Hadiah. Apa tunggu lagi, SAVE THE DATE.

Pameran bermula 10.00 pagi hingga 10 malam.
MASUK PERCUMA

Untuk kemudahan parking, anda digalakan datang awal untuk dapat parking di bawah SACC dengan kadar RM5 per entry. Jika tidak, anda boleh parking di SACC MALL atau Kompleks PKNS Shah Alam.

Info lanjut juga di www.mefa.my atau Whatsapp 012-3871775

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete